"KG me je oklical za rakavega bolnika"

Foto: Žurnal24 Twitter profil Charlieja Villanueve. (Foto: redsarmy.com)
Boston je v torek slavil na tekmi proti Detroitu, v javnost pa so prišle besede Kevina Garnetta, ki jih je namenil Charlieju Villanuevi. Ta je citate objavil kar na svojem Twitter profilu.
Oglej si celoten članek

Kevin Garnett je v ligi NBA znan kot košarkar, ki na parketu izusti marsikaj. Na drugi strani pa Charlie Villanueva trpi za boleznijo, pri kateri bolnik postopoma izgublja lase. Villanueva las več nima. Tokrat naj bi se Garnett v duelu, ko sta tako on kot Villanueva dobila tehnični napaki, z neslano šalo spravil na košarkarja Detroita, vsaj če gre verjeti objavam na njegovem Twitter profilu. Ena izmed Villanuevovih objav pravi: ''KG (Kevin Garnett, op. p.) me je oklical za rakavega bolnika. Jezen sem, ker, veste, koliko ljudi je že umrlo zaradi raka, in on iz takšnih stvari stresa šale.''

Pri Pistonsih so informacije o objavah na Twitterju potrdili, a zadeve niso želeli komentirati. Garnett pa je vse skupaj označil za ''velik komunikacijski nesporazum''. Košarkar Bostona naj bi namreč Villanuevi dejal čisto nekaj drugega. ''Moj komentar Charlieju Villanuevi je bil v bistvu takšen: 'Ti si rakast za tvojo ekipo in našo ligo'." Garnett je še dodal, da ne bi nikoli bil nespoštljiv do pogumnega boja, ki ga trpijo rakavi bolniki. ''Zaradi raka sem že izgubil ljudi, ki sem jih imel rad, poleg tega pa je prav sedaj eden izmed članov družine na terapiji. Nikoli ne bi izrekel nečesa tako neokusnega,'' je še zaključil KG.

Besede Garnetta so Villanuevo očitno zelo razjezile, saj je na Twitterju objavil kar nekaj statusov, eden izmed njih pa gre takole: ''KG izreče veliko dreka, verjetno pa se še nikoli ni zares stepel, z veseljem bi šel v ring z njim.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.