Kings in Sharks februarja na prostem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ekipa San Jose Sharks bo tekmo z Los Angeles Kings, aktualnimi prvaki, 21. februarja prihodnje leto gostila na prostem, je objavila liga NHL.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Kings slovenskega zvezdnika Anžeta Kopitarja bodo s San Josejem Sharks igrali na stadionu Levi's v Santa Clari, ki je sicer dom San Francisco 49ers, ekipe ameriškega nogometa. Nov stadion, ki je v mestni lasti, so odprli sredi prejšnjega meseca, sprejme pa 68.983 gledalcev in ga je mogoče razširiti na 75.000 sedežev.

Znani nasprotniki

San Jose in Los Angeles sta med ekipami NHL, ki igrata največ medsebojnih tekem. V prejšnji sezoni sta se v kalifornijskem obračunu zadnjič merili v prvem krogu končnice, ko je Los Angeles na poti do drugega naslova v zadnjih treh letih že zaostajal z 0:3 v zmagah, nato pa se je s 4:3 uvrstil v drugi krog.

Na odločilni sedmi tekmi so kralji s 5:1 zmagali na gostovanju ter postali šele četrta ekipa v zgodovini lige, ki se je po treh zaporednih porazih s štirimi zmagami v nizu uspela uvrstiti v nadaljevanje končnice. Kopitar je bil najboljši igralec tekme in je dosegel gol in podajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.