Kirilenko se vrača v NBA

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ruski košarkar Andrej Kirilenko bo kariero nadaljeval v najmočnejši ligi na svetu. Kot poročajo ameriški mediji, se je košarkar dogovoril za sodelovanje z ekipo lige NBA Minnesota Timberwolves.
Oglej si celoten članek

Košarkar, ki je zadnjo sezono odigral za domači CSKA iz Moskve, se je z Minnesota Timberwolves dogovoril za dveletno sodelovanje, s katerim naj bi zaslužil 20 milijonov dolarjev.

Andrej Kirilenko je trenutno na olimpijskih igrah v Londonu, kjer bo igral za rusko izbrano vrsto. V sezoni 2011/12 je z Moskovčani izgubil finale Evrolige proti Olympiacosu, bil je izbran tudi v najboljšo peterko Evrolige.

V ligi NBA je 31-letni košarkar iz Iževska preživel deset sezon, vse v dresu Utah Jazz med letoma 2001 in 2011. Njegovo povprečje je 12,4 točke in 5,6 skoka na tekmo, doslej pa je odigral 726 tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.