Kirm: "Naivno smo izgubili tekmo."

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Andraž Kirm, vezist ciprske Omonie je poudaril, da so Slovenci na obeh tekmah proti Angliji dobili gol takoj potem, ko so zabili, a bi si zaslužili vsaj točko.
Oglej si celoten članek

Slovenija je po porazu proti Angliji (2:3) v Stožicah padla na tretje mesto skupine E v kvalifikacijah za Euro 2016. Zmagovalca je povsem ob koncu odločil Wayne Rooney, potem ko so izbranci Srečka Katanca ob polčasu minimalno vodili.

"Mislim, da smo zelo naivno izgubili tekmo. Malenkost smo že imeli v glavah, da lahko dobimo to točko, vendar se je na žalost razpletlo drugače. Angleži so kaznovali naše napake in ostali smo brez točk," je po tekmi razmišljal Andraž Kirm in opomnil na šibko točko slovenske reprezentance: "Na žalost smo na obeh tekmah proti Angliji prejeli zadetek takoj po doseženem golu. To so izkušnje, iz katerih se bo potrebno nekaj naučiti."

Dejstvo je, da je izbrana vrsta Slovenije v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo edina uspela premagati angleškega vratarja. Na dveh tekmah kar trikrat. "Glede na to, da smo dali Angležem dva gola, menim, da bi si zaslužili vsaj točko. Zelo malo je namreč reprezentanc, ki uspejo takšnega nasprotnika kar dvakrat premagati," meni Kirm.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.