Kirm ne gre v Hajduk, želi na Zahod

Foto: Žurnal24 guela_kirm11_sad_spo_060808
Andraž Kirm, že nekaj časa glavni in najdražji adut Domžal, je po poročanju hrvaških medijev poleg Dinama navdušil tudi večnega rivala tega kluba, splitski Hajduk. Kirm noče v Split.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Kirm: Perfekcionist lovi prestop

"Bili" so že bili v stiku s slovenskimi prvaki, a Andraž Kirm, razen seveda na počitnicah, splitske rive ne bo videl. Noče v Split. "Kirm je zavrnil ponudbo Hajduka, saj svojo prihodnost in možnost za napredek vidi v zahodnih državah," je za Žurnal24 dejal športni direktor Domžal Dejan Djuranović. Za vezista slovenske reprezentance se že nekaj časa zanimajo pri Chievu, omenjajo pa se tudi klubi, kot so Atalanta, West Bromwich Albion in Sporting: "V glavnem so prihajali ogledniki iz Italije, tudi iz Velike Britanije je bilo nekaj zanimanja, a česa več kot ogleda tekme in kakšnega videozapisa ni bilo. Chievo je še najbolj vztrajen. Kontakte smo imeli že poleti, do konkretnih pogovorov pa še ni prišlo," je še dejal Djuranović, ki o konkretni ceni za jaršanskega driblerja ni želel govoriti.

24-letni Kirm je kariero začel v Šmartnem, nato se je preselil k Slovanu, kjer je ostal dve leti. Njegova naslednja postaja je bila viška Svoboda, kjer so njegove kakovostne predstave opazili Domžalčani. Pod taktirko Slaviše Stojanoviča je prišel leta 2005, kmalu opozoril nase in napredoval z velikimi koraki. Velika prelomnica v njegovi karieri je bil reprezentančni debi. Matjaž Kek ga je prvič poklical za prijateljsko tekmo s Črno goro avgusta 2007, odtlej pa je vseskozi v najožjih kombinacijah slovenskega selektorja. Skupno ima v svoji nogometni izkaznici deset tekem.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.