Kirm poljski prvak

Foto: Žurnal24 Andraž Kirm je za Wislo dosegel osem ligaških golov. (Foto: EPA)
Ne le z Domžalami, Andraž Kirm je oziroma bo osvojil naslov državnega prvaka tudi s poljsko Wislo iz Krakova, ki si je tri kola pred koncem že zagotovila dovoljšnjo prednost za lovoriko.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Wisle iz Krakova, za katerega igra tudi slovenski reprezentant Andraž Kirm, so si tri kola pred koncem poljskega prvenstva zagotovili naslov državnih prvakov. Wisla je danes premagala mestnega tekmeca Krakov z 1:0, pred drugouvrščenim Slaskom iz Wroclawa pa ima nedosegljivo prednost desetih točk. Za moštvo iz Krakova je to 27. naslov poljskega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.