Kitajski VAR: gol razveljavil raven list papirja (VIDEO)

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V tretjem kolu kitajske druge lige sta se srečali ekipi Shanghai Shenxin in Heilongjiang Lava Spring. Domačini so slavili z 2:1, toda vso slavo na tekmi je pobral inovativni sodnik iz sobe za VAR.
Oglej si celoten članek

Na tekmi druge kitajske nogometne lige je prišlo do nevsakdanje situacije. Medtem ko Slovenci kljub katastrofalnemu sojenju v državnem prvenstvu lahko VAR zaenkrak le sanjamo, ga napredni Kitajci uporabljajo tudi v nižjih rangih svojega nogometa. Čeprav ta sistem za nižjeligaše očitno le ni toliko napreden...

Sodnik v sobi za VAR očitno ni mogel prositi režiserja, da na posnetku izriše linijo prepovedanega položaja, zato se je odločil, da sporno situacijo ob sumljivem zadetku razreši s pomočjo praznega papirja! V roke je pograbil najbližji kos papirja ter z njim simuliral linijo zadnjega igralca v obrambi.

Po nekaj sekundah je prišel do odločitve... Prepovedan položaj! Zadetek je temu primerno tudi razveljavil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:00 2. April 2019.

    In kaj potem? Nič posebnega... članek napisan popolnoma po nepotrebnem... V Sloveniji bi naredili enako, vendar v 2. ligi ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.