Kje boste na Stožicah parkirali nocoj?

Foto: Žurnal24 Tekmo na Stožicah si bo v živo ogledalo približno 15 tisoč obiskovalcev. (Foto:
Nocojšnja tekma slovenske nogometne reprezentance bo v Ljubljano "pripeljala" veliko število obiskovalcev (stadion je razprodan). V ta namen so navijačem na NZS pripravili pregled parkirnih mest.
Oglej si celoten članek

Ker bo v času tekme med Slovenijo in Ferskimi otoki na Stožicah (nocoj ob 20:45) povečan promet, so na Nogometni zvezi Slovenije v sodelovanju z Javnim podjetjem Ljubljanska parkirišča in tržnice, d. o. o., pripravili seznam parkirnih površin, kjer lahko pustite svoje avtomobile. Parkirna mesta so v glavnem plačljiva.

Pri NZS so v javnost poslali naslednje sporočilo:

Vse obiskovalce nogometne tekme Slovenija – Ferski otoki obveščamo, da je parkiranje možno na vseh urejenih javnih parkiriščih v okolici, in sicer:

* Kranjčeva ulica, pred stavbo POP TV: 118 parkirnih mest,
* Kranjčeva ulica, pred Rehabilitacijskim centrom Soča: 89 parkirnih mest
* Parkirišča ob Žalah (makadamsko parkirišče ob krematoriju): 300 parkirnih mest
* Žale I (glavni vhod pri cerkvi): 154 parkirnih mest
* Žale II (pri rondoju Šmartinske ceste): 73 parkirnih mest
* slepi krak Tomačevske ceste (Žale IV): 73 parkirnih mest
* Gospodarsko razstavišče: 750 parkirnih mest
* Bežigrad (ob Dunajski cesti): 62 parkirnih mest

Naša redakcija pa dodaja možnosti parkiranja na območju Ekonomske fakultete in Fakultete za družbene vede, ki sta v neposredni bližini stadiona Stožice.

Obiskovalce vabimo, da se do stadiona pripeljejo z mestnim avtobusom št. 13 in 20.

Ob vhodu 1 je postajališče mestnega avtobusa podaljšane linije Sostro–Center Stožice št. 13. Avtobusi vozijo na liniji vsak delavnik od 5. ure iz Centra Stožice (zadnja vožnja ob 22.25) in ob 4.55 s končnega postajališča Sostro (zadnja vožnja ob 23.00), in sicer v času konice v 15-minutnih intervalih in izven konice v 20-minutnih do polurnih intervalih.

Novi postajališči sta: končno krožišče Center Stožice in postajališče Titova cesta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.