Kje si Michael Jordan? Luka Dončić podrl velikanski rekord v NBA!

Foto: Getty Images Luka Dončić
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je pri zmagi Dallasa v severnoameriški ligi proti Charlottu z 99:93 tretjič v sezoni tekmo končal s trojnim dvojčkom. Dončić je tekmo končal z 19 točkami, desetimi skoki in enajstimi podajami.
Oglej si celoten članek

Dončić je tekmo končal z 19 točkami, desetimi skoki in enajstimi podajami.

Slovenski najstnik je sicer iz igre metal zelo slabo (5:20, trojke 2:10), je pa v zadnjih treh minutah in pol dosegel pet točk ter tako pomagal ekipi do zmage.

Dončić je postal najmljaši igralec v zgodovini NBA (19 let in 343 dni) s tremi trojnimi dvojčki. Lebronu Jamesu je to uspelo, ko je bil star 20 let in 100 dni.

Pri Dallasu je Dorian Finney-Smith dosegel 15 točk in 10 skokov, pri gostih pa je s 30 točkami, enajstimi skoki in šestimi podajami prednjačil Kemba Walker.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.