Kje so sodniki? Brewer zabil po šestih korakih!

Na tekmi lige NBA med ekipama Minnesota Timberwolves in Oklahoma City Thunder se je zgodila, milo rečeno, huda sodniška napaka.
Oglej si celoten članek

Sodniki v ligi NBA so pri dosojanju korakov sicer precej manj rigorozni kot njihovi evropski kolegi, a na tekmi med Minnesoto in Oklahomo so dopustili res neverjeten koš. 

Na tekmi v Minneapolisu je Thunder ob koncu prve četrtine vodil že za 20 točk, ko je Corey Brewer ukradel žogo in se podal v protinapad. Žogo je enkrat odbil žogo od tal, nato pa storil kar šest (!) korakov in zabil. Srečanje se je sicer končalo s prepričljivo zmago Oklahome (92:111).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.