Klasnić osumljen posilstva 17-letnice

Foto: Žurnal24 euroklasnic_reuters
Po poročanju nemškega Bilda naj bi hrvaški nogometni reprezentant Ivan Klasnić, sicer igralec angleškega Boltona, posilil 17-letno Angležinjo.
Oglej si celoten članek

Policija naj bi prijavo o posilstvu 17-letnega dekleta v Manchestru prejela v ponedeljek okoli 5. ure zjutraj.

Policija je nogometaša Boltona Ivana Klasnića aretirala in ga po plačilu varščine tudi izpustila. Branil se bo s svobode. Hrvaški nogometni reprezentant ni bil dosegljiv za izjave, o naslednjih korakih pa se bo posvetoval na hrvaškem veleposlaništvu.

Svojo profesionalno kariero je začel leta 2001 v nemškem St. Pauliju, leta 2004 pa je prestopil v Werder iz Bremna. Veliko se je o njem pisalo leta 2007, ko so mu morali dvakrat presaditi ledvico. Od leta 2009 je član angleškega Boltona. Poročen je od leta 2003, z ženo Patricio imata triletno hčer. Soprogo so letos napadli na njegovem domu v Hamburgu v Nemčiji.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.