Klepačeva izgubila na rojstni dan

Foto: Žurnal24 Andreja Klepač. (Foto: EPA)
Andreja Klepač je ravno na 25. rojstni dan izgubila na turnirju ITF z nagradnim skladom 25 tisoč dolarjev v Mehiki proti Novozelandki Marini Erakovic s 5:7 in 4:6.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška reprezentantka Andreja Klepač se je na turnirju ITF z nagradnim skladom 25 tisoč dolarjev v Mehiki prebila vse do finala, kjer je nato klonila proti Novozelandki Marini Erakovic s 5:7 in 4:6.

Klepačeva, ki je prav na dan finala praznovala 25. rojstni dan, bo tako občutno izboljšala svoje 300. mesto na svetu, hkrati pa so njene uspešne predstave tudi dober obet za kapetana slovenske izbrane vrste Iztoka Božiča, ki je Klepačevo uvrstil v ekipo za pokal Fed. Slovenija bo čez en mesec igrala s Kanado v Kopru za obstanek v svetovni skupini pokala Fed.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.