Klepačeva izpadla, Srebotnikova naprej

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik se je uvrstila v polfinale turnirja WTA v Dohi z nagradnim skladom 776.000 dolarjev.
Oglej si celoten članek

V konkurenci dvojic je Katarina Srebotnik skupaj z Američanko Abigail Spears, s katero sta četrti nosilki, v četrtfinalu premagala nemško-češko navezo Anna-Lena Grönefeld in Kveta Peschke s 6:1 in 7:5.

Srebotnikovo in Spearsovo v polfinalu čakata boljši iz dvoboja med Kanadčanko Gabrielo Dabrowski in Hrvatico Darijo Jurak (šesti nosilki) ter Indijko Sanio Mariza in Čehinjo Barboro Strycovo (drugi nosilki).

V Dohi je sicer igrala tudi Andreja Klepač, v četrtfinalu je skupaj s Španko Mario Jose Martinez Sanchez izpadla proti Švicarki Martini Hingis in Tajvanki Yung-Jan Chan. Prvi nosilki sta zmagali s 6:3 in 6:3.

WTA Doha (776.000 USD), dvojice (četrtfinale):

Srebotnik/Spears (Slo/ZDA/4) - Grönefeld/Peschke (Nem/Češ) 6:1, 7:5
Hingis/Chan (Švi/Tvn/1) - Klepač/Martinez Sanchez (Slo/Špa) 6:3, 6:3

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.