Klepačeva ne bo videla polfinala

Foto: Žurnal24 Andreja Klepač je končala z nastopi v Linzu. (Foto: EPA)
Andreja Klepač je v paru z Romunko Sorano Cirstea na turnirju v Linzu izpadla v četrtfinalu. Slovensko-romunsko navezo sta izločili Italijanki Sara Errani in Roberta Vinci.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je v konkurenci dvojic izpadla v četrtfinalu turnirja WTA v Linzu z nagradnim skladom 220 tisoč dolarjev. Skupaj z Romunko Sorano Cirstea sta morali priznati premoč tretjima nosilkama, Italijankama Sari Errani in Roberti Vinci, ki sta po tri četrt ure igre slavili gladko zmago (6:1, 6:1).

V četrtfinalu dvojic bo v petek zaigrala tudi Katarina Srebotnik, ki je skupaj s Čehinjo Kveto Peschke prva nosilka linškega turnirja. Za vstop v polfinale se bo slovensko-češka naveza pomerila z rusko-švicarsko dvojico Ana Čakvetadze - Patty Schnyder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.