Klepačeva obstala v četrtfinalu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Andreja Klepač je v paru s Poljakinjo Alicjo Rosolsko klonila v četrtinfalu dvojic na turnirju v Brisbanu.
Oglej si celoten članek

Od teniškega turnirja v Brisbanu, prvega v novi sezoni, se poslavlja tudi Andreja Klepač. V četrtfinalu turnirja dvojic je skupaj s Poljakinjo Alicjo Rosolsko izgubila proti Avstralkama Ashleigh Barty in Casey Dellacqua z 2:6 in 2:6.

Do presenečenja je prišlo tudi med posameznicami, kjer je že v drugem kolu izpadla prva nosilka Avstralka Samantha Stosur, za katero je bila s 6:4 in 6:2 usodna Čehinja Iveta Benešova. Izpadla pa je tudi sedma nosilka Rusinja Anastazija Pavljučenkova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.