Klepačeva vse bliže US Opnu

Foto: Žurnal24 Andreja Klepač
Slovenski teniški igralec Gregor Žemlja je izpadel že v prvem krogu kvalifikacij odprtega prvenstva ZDA v New Yorku. S 6:4 in 7:6 (5) ga je premagal domačin Brian Wilson.
Oglej si celoten članek

Bolje gre Andreji Klepač, ki je v dveh nizih s 6:3 in 7:6 ugnala Španko Marijo Jose Martinez.

Klepačevi povabilo za Portorož
Primorka bo tudi letos nastopila na turnirju Banke Koper Slovenija v Portorožu. Tako so določili prireditelji, ki so so se skupaj s selektorjem reprezentance Iztokom Božičem odločili, da prvo posebno povabilo za nastop namenijo Andreji Klepač. Za enaindvajsetletno Klepačevo, drugo najvišje uvrščeno slovensko igralko na lestvici WTA (124. mesto), je najuspešnejša sezona doslej, v kateri se je sedemkrat skozi kvalifikacije prebila na glavne turnirje; med drugim tudi na odprtem prvenstvu Avstralije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.