Kličko bo predaval na univerzi

Foto: EPA
Foto: EPA
Svetovni boksarski prvak Vladimir Kličko bo prihodnje leto predaval na švicarski univerzi v St. Gallnu.
Oglej si celoten članek

Skupaj s fakulteto iz St. Gallna bo poklicni boksar in doktor znanosti Vladimir Kličko skrbel za program CAS Change & Innovation Management. Študenti se bodo ukvarjali s temo, kako se lahko svetovno gospodarstvo odzove na vsakodnevne hitre spremembe.

Kot je za časnik St. Galler Tagblatt dejal profesor in vodja programa Thomas Kochanek, bo Kličko kot docent vodil vsaj en predmet. Omenjeni študij bo na univerzi na voljo od pomladi 2016.

39-letni Ukrajinec Kličko je aprila ubranil naslov svetovnega prvaka po verzijah IBF, WBO, in WBA proti Američanu Bryantu Jenningsu in je že enajst let neporažen. Na Univerzi v Kijevu je 18. januarja 2001 doktoriral s področja športa, poleg ukrajinskega in ruskega jezika, govori še angleško in nemško.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.