Kličko Hayu postavil ultimat

Foto: EPA
Foto: EPA
Vse bolj se zdi verjetno, da so bosta tretjega marca prihodnje leto v nemškem Dusseldorfu res srečala Vitalij Kličko in David Haye. Britanski The Sun namreč piše, da je Ukrajinec Britancu že poslal ponudbo.
Oglej si celoten članek

O borbi Vitalija Klička in Davida Haya se govori že nekaj časa. V zadnjih dneh pa so te govorice postale vse glasnejše. Britanski tabloid The Sun piše, da je Ukrajinec Britancu že poslal ponudbo. Hayev menedžer Adam Booth je potrdil, da so prejeli ponudbo in da jo preučujejo s svojo odvetniško ekipo. Prav veliko časa za preučevanje pa niti nimajo. "Poslali smo jim ponudbo in zdaj čakamo odgovor. Časa imajo do 17. decembra: ali bodo sprejeli ponudbo ali bo Vitalij boksal z drugim nasprotnikom. Ne moremo čakati na Haya," je za britanski Telegraph Sport povedal menedžer Klička Bernd Noente.

Ali bo Britanec zadovoljen s ponudbo, bomo videli že zelo kmalu. Bolj verjetno pa je, da se bodo pogovori nekoliko zavlekli, kot pred borbo Haya z Vladimirjem Kličkom, saj ukrajinska brata slovita kot trda pogajalca, ki nasprotnikom prepuščata le drobtinice velike denarne pogače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.