Kličko nokavtiral izzivalca v peti rundi

Foto: EPA
Foto: EPA
Ukrajinski boksar Vladimir Kličko ostaja trikratni svetovni prvak v težki kategoriji.
Oglej si celoten članek

Osemintridesetletni Vladimir Kličko je v noči na nedeljo pred 12.000 gledalci v Oberhausnu z nokavtom v peti rundi premagal izzivalca, 34-letnega Alexa Leapaija. Avstralec je bil vseskozi v podrejenem položaju.

To je bila za Klička še 62. zmaga v 65 profesionalni dvobojih, s katero je zadržal vse šampionske pasove (WBA, IBF, WBO).

Leapai je doživel četrti poraz v profesionalni karieri, ob tem ima še 30 zmag in tri neodločene dvoboje, prvič pa je izzival za naslov svetovnega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.