Kličko odpovedal dvoboj s Chisoro

Foto: Žurnal24 Vladimir Kličko se je poškodoval. (Foto: Reuters)
Ukrajinski boksar Vladimir Kličko je zaradi poškodbe odpovedal dvoboj z britanskim izzivalcem Dereckom Chisoro za pas svetovnega prvaka v težki kategoriji, kar se mu je zgodilo prvič v karieri.
Oglej si celoten članek

GALERIJA uradnega treninga in družice bratov Kličko čakajo na vas.
Vladimir Kličko je nosilec treh naslovov svetovnega prvaka po verzijah IBF, WBO in IBO in je prvič odpovedal dvoboj v profesionalni karieri zaradi poškodbe. Devetintridesetletni Ukrajinec je na spletni strani sporočil, da si je v sredo med treningom poškodoval trebušno mišico. "Zaradi poškodbe Klička bo sobotni dvoboj odpovedan," je za spletno stran ukrajinskega boksarja povedal specialist ortoped z univerzitetne klinike v Mannheimu Sven Rössing. Klička ne bo v ring od štiri do šest tednov.

Šestindvajsetletni Britanec Dereck Chisora, ki se je profesionalcem pridružil leta 2007, je doslej dobil vseh 14 dvobojev in se kot drugi Britanec po Davidu Hayu, nosilcu šampionskega pasu po verziji WBA, nadeja naslova svetovnega boksarskega prvaka v težki kategoriji. Kličko je dobil 55 dvobojev (trije porazi), od tega 49 s KO.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.