Kline 12. na zadnjem treningu

Foto: EPA
Foto: EPA
Smučarji in smučarke pilijo še zadnje podrobnosti pred koncem tedna, ki bo v znamenju hitrih disciplin.
Oglej si celoten članek

Na drugem treningu smuka v Chamonixu je bil najhitrejši Vincent Kriechmayr. Avstrijec je za 14 stotink sekunde ugnal Američana Stevena Nymana, tretji čas pa je z zaostankom 25 stotink zabeležil Kanadčan Erik Guay.

Najvišje uvrščeni Slovenec je bil Boštjan Kline na 12. mestu (+1,03), Martin Čater je bil 57. (+3,53), Klemen Kosi 61. (+3,69), Miha Hrobat 65. (+4,84), Mišel Žerak 76. (+6,05), Štefan Hadalin 78. (+6,52), Andrej Šporn, ki je včeraj postavil četrti čas, pa danes vožnje ni končal.

Slovenke v Italiji v ozadju

Avstrijska alpska smučarka Cornelia Hütter je bila najhitrejša na drugem treningu smuka v La Thuilu. Avstrijka je bila za tri stotinke sekunde hitrejša od Američanke Alice Mckennis in za osem stotink od rojakinje Elizabeth Görgl.

Švicarka Lara Gut in Američanka Lindsey Vonn, vodilni v svetovnem pokalu, sta bili zadržani, prva je dosegla 11., druga pa 13. čas. Ilka Štuhec je imela 30. čas (+2.72), Maruša Ferk 31. (+2.95), Vanja Brodnik pa 40. (+3.92).

Smukaški preizkušnji bosta na sporedu v petek in soboto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.