Klinsmann določil ekipo za Slovenijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska nogometna reprezentanca se bo 15. novembra v Ljubljani postavila po robu nasprotnici z lanskega svetovnega prvenstva, ekipi ZDA. Selektor Jürgen Klinsmann je objavil seznam igralcev.
Oglej si celoten članek

Selektor nogometne reprezentance ZDA Jürgen Klinsmann je izbral igralce za prijateljski tekmi s Francijo in Slovenijo. Američani se bodo s Francozi pomerili 11. novembra v Parizu, s Slovenci pa 15. novembra v Ljubljani. Ameriški nogometaši so pod taktirko nekdanjega selektorja nemške reprezentance in trenerja Bayerna iz Münchna premagali le Honduras, z Mehiko so igrali neodločeno, z Belgijo, Kostariko in Ekvadorjem pa so izgubili.

Na Klinsmannovem seznamu so naslednji igralci:

- vratarja: Bill Hamid (D.C. United) in Tim Howard (Everton);
- obrambni igralci: Carlos Bocanegra (Rangers), Timmy Chandler (Nürenberg), Steve Cherundolo (Hannover), Clarence Goodson (Brondby), Alfredo Morales (Hertha Berlin), Michael Orozco Fiscal (San Luis) in Oguchi Onyewu (Sporting Lizbona);
- zvezni igralci: Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Michael Bradley (Chievo), Clint Dempsey (Fulham), Maurice Edu (Rangers), Fabian Johnson, Danny Williams (oba Hoffenheim), Jermaine Jones (Schalke), Robbie Rogers (Columbus Crew) in Brek Shea (Dallas);
- napadalci: Jozy Altidore (AZ Alkmaar), DaMarcus Beasley (Puebla), Edson Buddle (Ingolstadt) in Landon Donovan (LA Galaxy).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.