Kljub razliki na lestvici so Slovenci optimistični

Foto: NZS/Twitter Benjamin Verbič Malta Slovenija
Prva tekma pod vodstvom Tomaža Kavčiča.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Celovcu igrala prijateljsko tekmo z Avstrijo. Slovenski reprezentanti pod vodstvom novega selektorja Tomaža Kavčiča so z delom, ki so ga na pripravah opravili od ponedeljka na Brdu pri Kranju zadovoljni in optimistično pričakujejo današnji obračun.

"Za nas bo to prva tekma pod novim selektorjem. Vsi smo zdravi, redno igramo v svojih klubih, tako da lahko pričakujemo veliko. Dali bomo vse od sebe, gremo na zmago, bomo videli, kaj bo vse skupaj prineslo," pred tekmo pravi vezist kijevskega Dinama Benjamin Verbič. Z njim se v slovenskem taboru strinjajo praktično vsi, optimizem je vseprisoten.

V prid Slovenije govorijo dosedanje medsebojne tekme. Natančneje - gre le za eno, in sicer sta jo ekipi odigrali 18. marca 1997 v Linzu. Slovenci so zmagali z 2:0.

Na strani Avstrije pa je trenutna uvrstitev na lestvici Mednarodne nogometne zveze. Severni sosedi so namreč na visokem 28. mestu, Slovenci pa na 62.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.