"Ključni igralec" ostaja v Barceloni

Foto: EPA
Foto: EPA
Javier Mascherano, po mnenju Lionela Messija ključni igralec Barcelone, je pogodbo s ponosom Katalonije podaljšal do junija 2016.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni reprezentant Javier Mascherano se je s špansko Barcelono dogovoril za podaljšanje pogodbe. Mascherano bo v klubu iz Katalonije ostal do junija 2016, njegova odkupna klavzula pa bo zdaj znašala sto milijonov evrov.

V dveh sezonah, ki jih je Mascherano preživel pri Barceloni, je odigral 97 tekem za prvo ekipo. "Mascherano je ključni igralec. Ni še imel slabe tekme, odkar ga je Guardiola postavil v središče obrambe. Njegove izkušnje v slačilnici so zelo pomembne," pa je o nekdanjem nogometašu angleškega Liverpoola dejal za mnoge najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.