Klobučar tehnološki višek za pokal

Foto: Žurnal24 Jaka Klobučar bo soigralce tokrat spremljal s tribun. (Foto: ABA)
Po vsej Evropi bodo konec tedna igrali zaključke pokalnih tekmovanj. V Srbiji je vodilni v ligi NLB Partizan jasno glavni favorit, vendar pa bodo črno-beli prvo lovoriko v sezoni naskakovali brez Jake Klobučarja.
Oglej si celoten članek

 V pokalnih bojih lahko namreč nastopajo le štirje tujci, zato se je mladi Partizanov trener Vlada Jovanović odločil za Jamesa Gista, Nathana Jawaija, Jana Veselyja in Curtisa Jerrelsa, ki imajo v moštvu večjo vlogo kot reprezentant Jaka Klobučar. Novomeščan sicer v ligi NLB, v tem tekmovanju je odigral 20 tekem, dosega povprečno 4,4 točke v 13 minutah. Evroligaška statistika pa beleži 2,5 točke v devetih minutah na 13 tekmah. Partizana sicer v četrtfinalu v četrtek čaka moštvo Mega Vizura.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.