Klobučar v Krki

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Branilec Jaka Klobučar bo vsaj na začetku sezone igral v dresu novomeške Krke. Ta ga je registrirala danes, slovenski reprezentant, ki je od zadnjih velikih tekmovanj izpustil le letošnje evropsko prvenstvo, sicer že mesec dni trenira z Novomeščani.
Oglej si celoten članek

"Lahko vam povem, da bomo računali na Jako Klobučarja. On trenira z nami vse od prvega dne naših priprav. Za Krko bo igral, dokler ne najde drugega kluba, ki bi mu bolj odgovarjal," je o sodelovanju s Klobučarjem povedal novi trener Krke Nenad Trajković in dodal: "Z njim smo dobili še enega pomembnega igralca v rotaciji, zdaj lahko zaigra vseh 12 košarkarjev. To je za nas zelo pomembno, saj je sezona zelo dolga. Ne vemo, če bo pri nas ostal dve ali 20 tekem, a zaenkrat računamo na njega na vseh tekmovanjiih."

Klobučar je sicer preteklo sezono končal v dresu Union Olimpije, pred tem pa je še branil barve beograjskega Partizana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.