Klopp bo navijal za ligaške tekmece

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pred spopadom Bayerna in Reala v polfinalu Lige prvakov je srečo svojim tekmecem zaželel tudi trener Borussie Dortmund Jürgen Klopp.
Oglej si celoten članek

Vse je pripravljeno na jutrišnji povratni obračun polfinala Lige prvakov med Bayernom iz Münchna in madridskim Realom. Zadnji v bavarsko prestolnico prihaja s prednostjo, a letos so v Nemčiji že enkrat trepetali, na četrtfinalnem obračunu z Dortmundčani so komajda izvlekli celo kožo. Tudi zato bo trener Borussie Jürgen Klopp stiskal pesti za ligaške tekmece.

"Jaz sem na strani Bayerna, optimističen sem in verjamem v njihovo napredovanje. Mi smo dokazali, da se proti Realu da zmagati," je dejal nemški strokovnjak, čigar zmaga z 2:0 je bila prenizka po porazu z 1:4 na prvi tekmi v Madridu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.