Klopp in Gómez v glasbenem dvoboju

Danes zvečer se na londonskem Wembleyu igra največja tekma evropske klubske sezone. V finalu Lige prvakov si bosta nasproti stala nemška rivala Bayern München in Borussia Dortmund. Ob takšnih priložnostih se vedno pojavi kopica spremljajočih zabavnih vsebin, tokrat vam ponujamo glasbeni obračun Jürgena Kloppa in Maria Gómeza.
Oglej si celoten članek

Nemški komedijant, voditelj in glasbenik Matze Knop je posnel šaljivo pesmico, v kateri poje o tem, da si želi biti kot Jürgen Klopp, kontroverzni trener Borussie Dortmund. V spotu se celo preobleče v slovitega stratega, ob tem lahko vidite tudi posnetke Kloppa v nekaterih značilnih situacijah. 

Kot odgovor na "I wanna be like Jürgen Klopp" pa vam ponujamo hit, katerega glavni motiv je napadalec Bayerna Mario Gómez. Refren pesmi si lahko pričarate s pritiskom na spodnjo tipko, celotno skladno pa lahko poslušate NA TEJ POVEZAVI.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.