Klopp je zavrnil ponudbo Marseilla

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski velikan je želel na svojo klop pripeljati nemškega strokovnjaka, ki pa je moštvo z Velodroma zavrnil.
Oglej si celoten članek

Marseille je po prvem kolu Ligue 1 ostal brez trenerja Marcela Bielse, ki je po porazu s Caenom (0:1) nepričakovano podal odstopno izjavo. Nekdanji evropski prvaki so hitro krenili v iskanje njegove zamenjave, a njihova prva opcija je padla v vodo.

"Res je, da je Klopp zavrnil ponudbo Marseilla. Bili so zelo zainteresirani za njegove usluge, toda čas zaenkrat še ni pravi, da bi se Jürgen vrnil na trenersko klop," je za Bild dejal Kloppov agent Marc Kosicke.

Klopp je po lanski sezoni zapustil Borussio Dortmund, ki jo je vodil kar sedem let. Dvakrat je osvojil naslov državnega prvaka, enkrat pokalnega, leta 2013 je proti Bayernu klonil v finalu Lige prvakov.

Marseille je svojo pozornost že preusmeril k drugim kandidatom. V medijih se najbolj pogosto pojavljata dve imeni: Eric Gerets in legendarni Zinedine Zidane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.