Kmalu na koledarju tudi VN Azerbajdžana

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo tekmovanja formule 1 je najavilo, da želi v prihodnje dirko pripraviti tudi v azerbajdžanskem Bakuju.
Oglej si celoten članek

Pogodba za VN Bakuja je po poročanju časnika Daily Mail že podpisana, dirka pa naj bi bila na sporedu že konec sezone 2015, a je leto 2016 bolj verjetno.

Formula 1 se še naprej širi, v zadnjem desetletju je tako obiskala že precej novih prizorišč; zadnje je Soči, kjer bo dirka premierno na sporedu letos, lani pa so tam že potekale prve ekshibicijske vožnje.

Šef formule 1 Bernie Ecclestone se poleg tega že pogovarja o dirki v New Yorku, v zadnjih letih pa je dirke razširil na Bahrajn, Kitajsko, Turčijo, Singapur, Abu Dabi, Južno Korejo, Indijo in Teksas. Poleg New Yorka se Ecclestone dogovarja tudi za dirko v kalifornijskem Long Beachu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.