Ko bi sodnika najraje ...

Na tekmi angleške četrte lige (League2) je bil glavni sodnik v središču pozornosti.
Oglej si celoten članek

V soboto sta se na tekmi v angleški League2 na londonskem stadionu Kingsmeadow pomerili ekipi AFC Wimbledon in Accrington Stanley. Srečanje se končalo z remijem (0:0), najbolj pa ga je zaznamoval glavni sodnik Trevor Kettle.

Ta je ob koncu prvega polčasa, ko so gostje že nekaj časa imeli žogo v posesti pred domačimi vrati, odpiskal konec prvega dela ravno v trenutku, ko je Billy Kee zabil zadetek. Sledili so siloviti protesti igralcev Accringtona, ki pa jih gre v tem primeru razumeti.

Obe moštvi se borita za uvrstitev v play-off za League1. Po kontroverznem remiju je Accrington ostal četrti, Wimbledon pa sedmi.

 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.