Ko je igral tekme EP, je njegova žena rojevala

Foto: Profimedia
Novorojenko je videl šele po povratku v Beograd.
Oglej si celoten članek

Košarkar Vladimir Štimac, član srbske preprezentance, ki so jo Slovenci premagali v finalu letošnjega Evropskega prvenstva, je postal očka deklice Tajre. Medtem ko je njegova žena rojevala, se je on boril za svojo državo.

Dojenčico je videl šele včeraj, ko se je skupaj z reprezentančnimi kolegi vrnil v srbsko prestolnico. Na spletnih omrežjih je zaokrožila fotografija.

"Ti veš, da bo očka bdel nad teboj dan in noč, da bo pazil na svojo princezo, na svoje srce. Žal mi je, da nisem bil poleg, ko si prišla na svet. Nič me ne skrbi, saj vem, da te je bratec dočakal. Ko boš nekoč vedela, kje je bil očka, boš ponosna. Imam te rad," je na Instagramu objavil Štimac.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.