Ko ne moreš verjeti lastnim očem

Foto: Twitter sloane stephens
Zmagovalka OP ZDA ob prejemu čeka za osvojitev turnirja ni mogla verjeti svojim očem.
Oglej si celoten članek

Sloane Stephens je v finalu zadnjega grand slams sezone premagala rojakinjo Madison Keys in postala prejemnica največje denarne nagrade v vsej teniški zgodovini.

Nagradni sklad letošnjega OP ZDA je znašal rekordnih 50,4 milijona ameriških $, zmagovalca v moški oziroma ženski konkurenci pa sta bila ob koncu bogatejša za neverjetnih 3,7 milijona zelencev!

Stephensova tako med podelitvijo kot na tiskovni konferenci ni mogla skriti navdušenja, da je samo za eno turnirsko zmago prejela nekaj manj kot štiri milijone, kar je slaba polovica njenega celotnega kariernega izplena (8,2 milijona).

Foto: Epa sloane stephens

Na vprašanje, ali jo je zmaga v New Yorku motivirala za nadaljnje osvajanje grand slamov, je 24-letnica odvrnila: "Seveda. Si videla ček, ki so mi ga izročili? Če te to ne motivira za igranje tenisa, potem ne vem, kaj te bo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.