Ko niti mama ne ve, kateri je njen sin

Foto: Twitter Giannopoulos Datome
Vse lepo in prav, dokler te lastna mama ne zamenja z nekom drugim.
Oglej si celoten članek

Charisa Giannopoulosa se je zaradi podobnosti z italijanskim košarkarskim zvezdnikom prijel vzdevek "grški Gigi Datome".

Košarkarja sta si tako podobna, da je Datome s posnetkom grškega kolega uspel pretentati celo svojo mamo.

Italijanski reprezentant, ki igra za Fenerbahče, je svoji mami pokazal nekaj Grkovih spektakularnih potez, ta pa mu je odgovorila, da mu krajši lasje bolje pristojijo.

Datome je nekdanji član Detroit Pistons (2013-2014) in Boston Celtics (2014-2015). Predlani se je pridružil turškemu velikanu, s katerim se je pod taktirko Željka Obradovića že v drugi sezoni veselil evroligaškega naslova.

Giannopoulos je od leta 2015 član grške ekipe Rethymno Cretan Kings, pred tem je med drugim igral za Olympiakos in Panathinaikos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.