Ko si v roke sežeta sedmici Reala

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nogometni zvezdnik in vzahajoča košarkarska zvezda za eno mizo.
Oglej si celoten članek

Nogometaši in košarkarji madridskega Reala se večkrat srečujejo v skupni menzi, v času krajših počitnic za nogometne zvezdnike kraljevega kluba pa je vse skupaj tudi bolj sproščeno. Luka Dončić je že v preteklosti objavil nekaj fotografij z največjo zvezdo belega baleta, po zadnjih predstavah Slovenca pa je 17-letnemu košarkarju z veseljem verjetno za predstave na parketu čestital tudi Cristiano Ronaldo.

xxx

Luka Dončić je sicer pred novim letom obiskal tudi bolnišnico, kjer je v družbi španskega nogometnega reprezentanta Alvara Morate razveselil bolne otroke in med njih razdelil kopico daril.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.