Ko sin sovraži očetov nogometni klub

Na proslavi zmage v italijanskem prvenstvu se je branilec Juventusa znašel v nenavadnem položaju.
Oglej si celoten članek

Torinski Juventus je v nedeljo z zmago nad Crotonejem (3:0) šestič zapored osvojil naslov italijanskega nogometnega prvaka.

Eden najbolj zaslužnih za dominacijo "stare dame" je branilec Leonardo Bonucci, ki je pred letošnjo sezono celo razmišljal o koncu kariere zaradi bolezni mlajšega sina Mattea.

Bonucci pa ima še enega sina - Lorenza. Prvorojenec pa, zanimivo, niti malo ne mara očetovega kluba. Pesti stiska za Torino, njegov najljubši igralec pa je golgeter Juventusovih  mestnih tekmecev - Andrea Belotti.

Oba potomca odličnega branilca sta bila, tako kot vsi družinski člani nogometašev Juventusa, prisotna na podelitvi medalj in pokala za zmago v Serie A. 

Medtem ko je Matteo, ki je po slovesnosti dobil očetovo medaljo, stoično prenesel vse napore, je bilo postopanje v dresu osovraženega kluba za Lorenza pač preveč.

Navijač Torina je ob sprehodu na zelenico izpustil nekaj solz in pri tem najbrž sila težko gledal zanj na pogled neprijetno progasto črno-belo majico.

Foto: Instagram Matteo Lorenzo Bonucci

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.