Ko tvoj dvoboj zmoti prva igralka sveta

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Serena Williams je zaželela preizkusiti svoje udarce in je zmotila dvoboj dveh prijateljev.
Oglej si celoten članek

Ena največjih teniških igralk vseh časov Serena Williams je tudi ob sprehajanju svojega psa pri volji za igranje tenisa. Tako je v San Franciscu presenetila dva ljubitelja te igre in ju zaprosila, če lahko zaigra z njima. Njen zaročenec Alexis Ohanian je vse skupaj posnel, posnetek pa se je hitro razširil na družabnih omrežjih.

Najprej je želela izzvati boljšega v njunem medsebojnem dvoboju, a sta jo možaka takoj prepoznala. Kljub ne ravno primerni obutvi je Williamsova nato stopila na igrišče.

"Poanta zgodbe je, da nikoli ne veste, kdaj se bom pojavila na vašem teniškem igrišču," je z besedami zaključila posnetek Williamsova. Pred tem je še oba amaterja vprašala, če sta uživala in odgovor je bil seveda pritrdilen. Bi vso reč ponovila. "Z veseljem," je odgovoril eden od srečnežev, ki se lahko zdaj svojim prijateljem pohvali z dobro zgodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.