Ko v igro vstopi Will Grigg ...

Na veliko veseleje navijačev Severne Irske je konec tedna za njihovo reprezentanco zaigral tudi Will Grigg.
Oglej si celoten članek

Severna Irska je na zadnji kvalifikacijski tekmi s 4:0 odpravila Azerbajdžan, trenutek tekme pa niso bili zadetki domačih, ampak vstop v igro rezervista Willa Grigga.

Ta je doslej za severnoirsko izbrano vrsto odigral le devet tekem, in pri tem zabil en zadetek. Kljub normalni statistiki je Grigg glavni zvezdnik Severne Irske, ob njegovem prihodu na zelenico pa je stadion povsem ponorel.

Svojo slavo je Grigg dolžen navijaču Wigana Seanu Kennedyju, ki je maja na youtubu objavil pesem z naslovom "Will Grigg's on fire" (Will Grigg je vroč, op. p). Nogometaš je v tistem obdobju redno tresel mreže, posnetek pa je postal senzacija.

Pesem italijanske pevke Gala s spremenjenim besedilom je postala ena najbolj priljubljenih navijaških pesmi. Kasneje jo je dodelal še elektronski band Blonde in začela se je svetovna slava Willa Grigga.

Nekaj od vsega je imel tudi Kennedy, ki je v zahvalo dobil na voljo sezonsko vstopnico Wigana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.