Ko v trgovini najdeš novega Neymarja ...

Foto: youtube brazilski nogomet
Tipičen dan v brazilskem supermarketu.
Oglej si celoten članek

Prvi zvezdnik brazilske reprezentance Neymar ima še vedno precejšnje težave zaradi poškodbe, ki jo je med sezono staknil v dresu PSG, pod vprašajem pa je tudi njegov nastop na jutrišnji prijateljski tekmi s Hrvaško, ki naj bi Brazilcem služila kot generalka za dvoboj s Srbi na svetovnem prvenstvu.

Twitter zdaj ponuja rešitev za težave Brazilije, v brazilski izbrani vrsti morajo le še poiskati nekega moža. Na običajen dan v običajnem brazilskem supermarketu namreč naletiš tudi na velemojstersko potezo, ki se jo ne bi sramovali niti največji zvezdniki južnoameriškega nogometa. Če imaš preveč polne roke in se ti izmuzne artikel, pač narediš nekaj takšnega:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.