Ko zajoka tudi komentator ...

Foto: EPA
Foto: EPA
Francesco Totti je z dvema goloma na ligaški tekmi v večnem mestu spravil do solz televizijskega komentatorja Carla Zampo.
Oglej si celoten članek

Zimzeleni Francesco Totti je na tekmi 34. kroga italijanske Serie A med Romo in Torinom znova zablestel v vsem svojem sijaju. Legendarni napadalec je v igro vstopil v 86. minuti pri zaostanku z 1:2, nato v razmaku treh minut zabil dva gola in poskrbel za popoln preobrat na olimpijskem stadionu v Rimu.

Totti je zabil 248. in 249. gol v najmočnejšem italijanskem prvenstvu, kar ga na večni lestvici uvršča le za Silvia Piolo (274). 

Po drugem zadetku, ki ga je Totti dosegel z bele točke, si je nov čustveni izbruh privoščil prepoznavni italijanski komentator Carlo Zampa, ki slovi po tem, da ga med tekmami pogosto premagajo čustva.

Komentator je po zmagovitem golu za Romo le s težavo zadrževal svoje solze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.