Ko zapojejo pesti med NBA velikanoma

Na tekmi med Torontom in Chicagom sta se s pestmi spopadla dva težkokategornika.
Oglej si celoten članek

NBA Košarkarja Serge Ibaka in Robin Lopez bi v boksarskem ringu sodila v težko kategorijo, svoje boksarsko znanje pa sta tokrat prikazala kar na tekmi med ekipama Toronto Raptors in Chicago Bulls.

Visoka košarkarja sta si skočila v lase po trojki Jimmyja Butlerja. Po prerivanju pod košem je nekdanji španski reprezentant Ibaka, s Španijo je postal evropski prvak leta 2011 in olimpijski podprvak leto kasneje, s komolcem v hrbet dregnil Lopeza, ta pa no ostal dolžan igralcu rojenemu v Kongu.

Oba sta proti tekmecu usmerila po en močan udarec, a na srečo nasprotnika nista dobro zadela, hujši incident pa so nato preprečili soigralci obeh vročekrvnežev. Za oba se je tekma seveda predčasno končala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.