Kogovšku zmaga na Party Pokru

Foto: Žurnal24 Kogovšek je bogatejši za dobrih 50 tisoč ameriških zelencev ... (Foto: Pokernews
Tomaž Kogovšek je spet pokazal svoje poker-mojstrstvo in zmagal turnir Party Poker 250.000 GTD.
Oglej si celoten članek

Na turnirju s prijavnino 200$ + 15$ je nastopalo 1260 igralcev, sam turnir pa je trajal dobrih deset ur. V HU dela turnirja se je Tomaž, ki igra na Party Pokru pod vzdevkom 'zejnikogoj', spopadel z igralcem 'DetGarBraNu', ki je precej dober turnirski igralec iz Skandinavije. Severnjaku pa seveda ni ostalo nič drugega, kot da se zadovolji z drugim mestom in 30.000 $ nagrade, saj je bilo prvo mesto in 52.920 $ rezerviranih za našega šampiona.

Tomaž je v zadnjih dve letih v odlični formi in dosega vidne rezultate tako na spletu kot tudi v živih igrah. Tako je bil on tisti Slovenec, ki je v letu 2010 največ zaslužil na živih turnirjih. Odličen rezultat mu je uspel v Novi Gorici, kjer je na turnirju Torneo di Poker osvojil 3. mesto in kar 28.517 evrov nagrade. Na Irish Mastru pa je dosegel kar dve nagradi: 5 tisoč evrov za 18. mesto, hkrati pa še sponzorsko pogodbo z igralnico Paddy Power Poker v vrednosti 20 tisoč evrov. Sedaj pa mu je končno uspelo zmagati tudi na večjem spletnem turnirju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.