Kokoškov ni podprl Dončića, izbral je njegovega tekmeca

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Srbski trener vse skupaj vidi nekoliko drugače.
Oglej si celoten članek

V ligi NBA se po več kot tretjini sezone že resno ukvarjajo s tem, kdo bo postal novinec leta. Večina strokovnjakov je mnenja, da bi to moral postati Luka Dončić, nekateri pa ponujajo tudi druge kandidate. Med njimi je tudi nekdanji selektor Slovenije Igor Kokoškov, ki je podprl svojega košarkarja Deandreja Aytona, sicer prvi izbor na letošnjem naboru lige NBA.

"Berem članke o Dončiću, ki sem ga treniral in ga zelo spoštujem, vendar je med vrsticami tudi Ayton zelo dober igralec, ki mu uspevajo izjemne številke. Gledalci, ki ga gledajo prvič, občutijo njegovo prezenco. Predan je tako v napadu kot obrambi. Vesel sem zaradi njega. Če bo nadaljeval s podobnimi predstavami ... ima možnost, da postane novinec leta," je po mnenju Američanov Kokoškov javno polobiral za svojega igralca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.