Američani Kokoškova pozdravili s prisrčno gesto

Foto: Suns/Facebook Selektor srbske reprezentance Igor Kokoškov je dobil slovitega pomočnika.
Foto: Suns/Facebook Selektor srbske reprezentance Igor Kokoškov je dobil slovitega pomočnika.
Nekdanji slovenski selektor je bil deležen toplega sprejema po imenovanju za glavnega trenerja Phoenix Suns.
Oglej si celoten članek

Igor Kokoškov bo v naslednji sezoni vodil Phoenix Suns, postal je prvi Neameričan na čelu strokovnega štaba ekipe v ligi NBA. Po imenovanju so na račun Kokoškova z vseh strani padale pohvalne besede, v svojem slogu se je odzval legendarni nekdanji član Sonc Charles Barkley.

Čestitke dežujejo Legenda ne ve, kdo je Igor Kokoškov

Pri klubu iz Arizone so vrnitev Kokoškova, potem ko je med letoma 2008 in 2013 služboval kot pomočnik trenerja, toplo pozdravili. V njegovo čast so začasno preimenovali račune na družbenih omrežjih. Zaradi šumnika v Srbovem priimku so iz Phoenix Suns začasno postali Phoenix Šuns. 

Kljub temu bo imelo v naslednjih letih najbrž veliko medijskih oseb težav z izgovorjavo besede Kokoškov. Tako kot sloviti Barkley, ki je trenerju nadel preprost vzdevek - Koko.

Razčistil Dragića zmotila napaka ameriškega novinarja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.