Koledar rokometašic tudi s Slovenko

Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Andrea Lekić Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Anja Althaus Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Amandine Leynaud Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Alena Ihneva Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Tatiana Hmirova Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Jovanka Radičević Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Andrea Klikovac, Itana Grbić Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Dragana Petkovska, Sanja Damjanović, Maja Sokač Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Andrea Penezić Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Sara Ristovska Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Barbara Lazović, Andrea Čović, Olga Černoivanenko Foto: Pelisterka Koledar, Vardar, Siraba Dembele
Pelisterka je največja znamka mineralne vode v Makedoniji. Pri podjetju so se odločili, da bodo izdali koledar za leto 2016, na fotografijah pa so članice rokometnega kluba Vardar.
Oglej si celoten članek

Ob koncu leta se številni športni kolektivi odločajo za izdajo koledarjev, svojega pa imajo tudi rokometašice makedonskega Vardarja. Te so s pomočjo svojega pokrovitelja Pelistesterke poskrbele, da se o njihovem koledarju za leto 2016 precej govori v rokometnih krogih, a tudi nekoliko širše. Med izjemno fotogeničnimi igralkami se je znašla tudi slovenska reprezentantka Barbara Lazović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:22 25. December 2015.

    In katera je slovenka, saj so vse na ić in ovska...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.