Kolesa zamenjali v dobrih dveh sekundah

Mehaniki ekipe McLaren Mercedes so na dirki za VN Nemčije postavili zanimiv rekord. Med postankom Jensona Buttona so vse štiri pnevmatike zamenjali v dobrih dveh sekundah, kar je nahitrejša menjava koles v zgodovini formule 1.
Oglej si celoten članek

Na dirki za VN Nemčije v Hockenheimu so mehaniki ekipe McLaren Mercedesa postavili nov svetovni rekord v hitrostni menjavi koles. Ob postanku Jensona Buttona so Britancu zamenjali pnevmatike v pičle 2,31 sekunde.

Foto: EPA vn belgije button mclaren ''Imamo težave, tako kot vse druge ekipe, vendar se izboljšujemo. In to zelo. Fantje se zavedajo, da lahko delo opravijo v dobrih treh sekundah, tako kot to počnejo mnoge druge ekipe. Zato smo si zadali cilj, da ta rezultat popravimo za sedem ali osem desetink,'' je povedal Sam Michael, športni direktor McLarna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.