Kolesar med dirko priletel v enega izmed delavcev, stanje je resno

Foto: Epa Nigel Ellsay Foto: Epa Nigel Ellsay Foto: Epa Nigel Ellsay
Nigel Ellsay je na drugi etapi na Portugalskem grdo padel.
Oglej si celoten članek

V drugi etapi kolesarske dirke po Portugalski se je hudo poškodoval Kanadčan Nigel Ellsay.

Foto: Epa Nigel Ellsay

Kot poročajo agencije, se je 26-letnik zaletel v delavca ob cesti in si poškodoval hrbtenico in glavo. Časnik O Jogo poroča, da so kolesarja ter delavca oskrbeli že ob progi, nato pa prepeljali v bolnišnico. V času padca je imel hitrost na kolesu kar okrog 60 km/h.

Oba udeleženca v nesrečo naj bi bila po prvih poročilih v kritičnem stanju, a so se kasneje oglasili iz Kanadčanove ekipe Rally Cycling ter razkrili, da je najhuje mimo, da je Ellsay že pri zavesti ter da gre najverjetneje le za zlom ključnice. O nesrečnem delavcu ob progi zaenkrat še ni novih informacij...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.