Kolesarje zmedla z golim oprsjem

Foto: Twitter dirka po italiji
Tretjo etapo dirke po Italiji je zasenčilo dogajanje ob cestišču.
Oglej si celoten članek

Kolesarsko navdušenko je tako prevzelo dogajanje na tretji etapi slovitega Gira, da je glavnini razkrila svoje golo oprsje.

Prizor je pritegnil pogled marsikaterega kolesarja, a so vsi ostali dovolj zbrani, da ni prišlo do kakšnega neljubega dogodka.

Ob pogledu na brhko dekle je rdečo nit svojih misli izgubil tudi britanski komentator.

Tretjo etapo je dobil italijanski kolesar Elia Viviani, ki je po 229 kilometrih ugnal rojaka Sacha Modola in Irca Sama Bennetta.

Matej Mohorič je sprintersko preizkušnj končal na 13. mestu. Jan Polanc je bil 63., Domen Novak pa 173.

V skupnem seštevku na vrhu ni prišlo do sprememb, v domovino dirke bo rožnato majico odnesel Avstralec V tretji etapi še druga zmaga za Italijana (BMC Racing Team), pred Tomom Dumoulinom ima sekundo prednosti.

Giro V tretji etapi še druga zmaga za Italijana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.