Kolonija Slovencev v Serie A vse večja

Foto: ND Gorica
Foto: ND Gorica
V najmočnejši italijanski ligi bo zaigral še en slovenski nogometaš.
Oglej si celoten članek

V zadnjem dnevu prestopnega roka je bil dogovorjen tudi prestop 21-letnega Andreja Kotnika, ki ga je Gorica posodila kalabrijskemu Crotoneju. Kotnik je pred letom in pol iz Izole prestopil h Gorici in v tem času na 35 ligaških tekmah dosegel pet golov.

Crotone se trenutno nahaja na 18 mestu v italijanskem prvenstvu, od 17. mesta, ki prinaša obstanek med elito, ga loči kar osem točk. V zadnjem kolu je s 4:1 premagal Empoli, prav novi klub Mihe Zajca se na lestvici nahaja mesto pred Crotonejem.

V elitnem italijanskem tekmovanju ima Slovenija tako že osem nogometašev. Vse bližje prvemu nastopu v Serie A je sicer tudi mladi napadalec Jan Mlakar, ki so ga pri Fiorentini uvrstili med 22 igralcev, ki kandidirajo za današnji nastop na tekmi s Pescaro. Osemnajstletni Mlakar je sicer prvi strelec mladinske ekipe vijoličastih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.