Kolumbijci čez domačine do tretjega mesta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kolumbijski nogometaši so bili v dvoboju za tretje mesto boljši od reprezentance ZDA-
Oglej si celoten članek

Kolumbija je osvojila tretje mesto na južnoameriškem nogometnem prvenstvu, potem ko je z 1:0 (1:0) na stadionu Univerze v Phoenixu v Glendalu v Arizoni premagala domačine, izbrano vrsto Združenih držav Amerike. Edini zadetek je prispeval 29-letni napadalec Milana Carlos Bacca v 31. minuti.

Kolumbijci so tako še drugič na tem prvenstvu premagali ameriške gostitelje. Reprezentanca Kolumbije je proti varovancem Jürgena Klinsmanna dobila z 2:0 že uvodno tekmo skupinskega dela turnirja.

Veliki finale jubilejne Cope Americe, ki so jo ob svoji stoti obletnici pripravili v Združenih državah, bo v noči na ponedeljek, ko se bodo na vzhodni obali v New Jerseyju, na stadionu MetLife v East Rutherfordu, v ponovitvi lanskega finala za prvo mestu pomerili aktualni prvaki iz Čila in Argentina.

Čilenci so v polfinalu z 2:0 premagali Kolumbijce, medtem ko so Argentinci s 4:0 nadigrali ameriške gostitelje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.